taxi's

Resultaten voor taxi's

Les Sheds Tour Taxis Visit Brussels.
Toevoegen aan favorieten. For over 5 years, the site of Tour Taxis has been the reference point for all your events in Brussels. One of the famous buildings on the site, the Sheds, were built in the beginning of 20th century and were used for merchandise in transit coming from the Belgian colonies.
Taxi Oudenaarde Taxi De Meyer, Oost-Vlaanderen.
Ook voor uw grote dag kan je bij Taxi De Meyer terecht. Uw pakje moet snel van punt A naar punt B? Wij staan paraat! Contacteer ons nu om een reservatie te maken! Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 6u tot 22u via het nummer 055 31 31 31.
taxi Nederlands woordenboek Woorden.org.
1998 De film kreeg drie vervolgen: Taxi 2, Taxi 3 en Taxi 4. In 2004 bracht de Amerikaanse filmstudio 20th Century Fox een remake Taxi uit met Queen Latifah in de. 2004 Taxi 2004 is een Amerikaanse film uit 2004.
Airport Taxis Goedkoop luchthavenvervoer met vaste prijzen!
Luchthaventaxi transfer in verschillende luchthavens België, Nederland, Frankfrijk en Duitsland: Luchthaven Zaventem Brussel, Charleroi, Oostende, Antwerpen, Luik, Schiphol Amsterdam, Eindhoven, Parijs, Lille, Keulen, Dusseldorf, Frankfurt en andere luchthavens. Luchthaven vervoer met comfortabele wagens. Privé en zakelijk vervoer met luxe wagens. Reserveer uw taxi in uw regio online!
Nieuw decreet democratiseert de taxi voor iedereen Ben Weyts.
Op dit moment is het werkingsgebied van een taxi beperkt tot het grondgebied van de gemeente waar de taxi een vergunning heeft. Dat betekent in de praktijk dat een taxi die een klant van Antwerpen naar Gent brengt geen passagiers kan oppikken in Gent, of op de terugweg naar Antwerpen.
Taxi's' Vilvoorde goudengids.be.
taxi's' in Vilvoorde. Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Uw bedrijf toevoegen. Stad of gemeente. 211 resultaten voor taxi's' Vilvoorde. Taxi's, Taxi, Luchthavenvervoer, Vilvoorde, Vervoer station, Onthaal luchthaven, Onthaal station. Alle bedrijven van Taxi Navette. Bekijk alle adressen voor Taxi Navette.
Visit Antwerpen.
Toegankelijk reizen in de Vlaamse Ardennen: Toeren met taxi's' Toerisme Vlaamse Ardennen.
In de brochure Toeren met taxi's, toegankelijk reizen in de Vlaamse Ardennen sommen we de logies, de evenementen en bezienswaardigheden met een toegankelijkheidslabel op en tonen we plekjes die vlot toegankelijk zijn voor toeristen die minder kwiek of mobiel zijn.
Taxi's' Stad Oudenaarde.
Mobiliteit en verkeer. De Oudenaardse taxibedrijven De Meyer en Tik Taks bieden aan de Oudenaardse 65-plussers de mogelijkheid tot het nemen van een taxi abonnement. Voor 65-plussers voor wie het aanbod van de Lijn niet voldoende is, die niet meer zo goed te been zijn, of die niet meer met de auto willen rijden is dit een uitgelezen kans om de eigen mobiliteit sterk te verbeteren.
Tour Taxis.
Tour Taxis will offer a unique and balanced combination of diverse housing accommodations, next-generation workspace, state of-the-art conference and seminar venues, complementary retail, leisure facilities, and publicly accessible open space. The site is to become an inspiring destination for creative and innovative individuals and businesses.
Chocoladesalon Brussel 22 24 FEBRUARI 2019 TOUR TAXIS SHEDS 3 ET 4.
Chocolatiers, koks, banketbakkers en jong talent verwachten u in Tour Taxis voor een viering van Belgische chocolade in al zijn vormen. Meer dan 130 deelnemers komen samen op een oppervlakte van 8000 m die volledig aan chocolade en cacao is gewijd.

Contacteer ons