taxi's

Op zoek naar taxi's?

Taxis Melkior Liege Taxi in Liege and chauffeured car service cheap taxi.
Our experienced team of drivers will be waiting for you to make your travel easier by driving directly from your starting point to your place of arrival, as quickly as possible. Taxi Airport/Train station Shuttle Chauffered car Celebrations and events Company services Parcel delivery Our Company.
Taxi.
Hier vind je de telefooncentrales in het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest. Wie nog meer inlichtingen zoekt, een probleem of het verlies van een voorwerp wil melden, kan contact opnemen via het groene telefoonnummer van de Directie der Taxi's' in het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest: 0800/14795.
10% van taxi's' elektrisch tegen 2020 Gent Regio HLN.
Maar alleen wie een elektrisch aangedreven wagen heeft, kan zo'n' vergunning krijgen." Bovendien" zijn we ingestapt in het project Clean Power for Taxi's' van de Bond Beter Leefmilieu. Tegen 2020 willen we 10% van de taxi's' overgeschakeld zien naar elektrische voertuigen.
Taxi Project Gent Sint-Pieters.
Je kunt nu een taxi nemen onder het busstation. Deze taxizone is bereikbaar via de hellende tuin of via de trap aan de oude tramtunnel. Deze stickers wijzen u de weg. Kaart bereikbaarheid taxistandplaatsen PDF 744 kb. Klik hier voor meer informatie over de tarieven van taxi's.
Thurn en Taxis Patrimoine Erfgoed.
Thurn en Taxis. Brussel, Stad van Kunst en Geschiedenis nr. Elke Brusselaar is zonder twijfel vertrouwd met het indrukwekkende silhouet van het Koninklijk Pakhuis en het omliggende geheel van industriële gebouwen die samen de historische site van Thurn en Taxis vormen.
Tour Taxis Vergaderen Congres/Congres/Feest.
Al meer dan 5 jaar is de site van Tour Taxis een referentie voor alle evenementen in Brussel. De Sheds, één van de bekendste gebouwen op de site, werd gebouwd in het begin van de. Toevoegen aan favorieten. Vraag een offerte aan voor deze locatie!
Vlaanderen maakt taxi's' goedkoper door de regels te versoepelen VRT NWS. VRT NWS. Play knop. VRT NWS.
Vlaanderen maakt taxi's' goedkoper door de regels te versoepelen. Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts N-VA wil taxi's' goedkoper maken door de quota voor taxi's' per gemeente af te schaffen, door de vaste tarieven af te schaffen en door taxi's' ook buiten de eigen gemeente te laten rijden.
Zomerconferentie Clean Power for Taxis Netwerk Duurzame Mobiliteit.
26 juni 2018 0930: Add to Calender 2018-06-26 073000: 2018-06-26 073000: Zomerconferentie Clean Power for Taxis Netwerk Duurzame Mobiliteit Zijn elektrische taxis rendabel? Welke maatregelen nemen gemeenten om deze transitie succesvol te ondersteunen? Stadhuis Gent Netwerk Duurzame Mobiliteit info@duurzame-mobiliteit.be Europe/Brussels public.
Taxiplan Weyts moet zorgen voor goedkopere taxi's' binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Dat is te wijten aan de vaste tarieven, de beperking tot het grondgebied van de gemeente waar de taxi een vergunning heeft, de waslijst van regeltjes en de quota die het aantal taxi's' beperken tot 1 taxi per 1.000 inwoners zodat er in sommige steden wachtlijsten bestaan met kandidaat-aanbieders die niet vergund geraken.
Taxi Visit Bruges.
Officiële standplaatsen voor taxis vind je aan het station van Brugge en t.h.v. de rotonde aan de Spoorwegstraat kant Sint-Michiels, aan de Bargeweg Kanaaleiland, in de Boeveriestraat bij t Zand, op de Markt, in de Vlamingstraat tegenover de Stadsschouwburg, in de Kuipersstraat naast de bibliotheek en in Zeebrugge aan het ABC-gebouw cruiseterminal, aan het Station Zeebrugge-dorp en aan de Baron de Maerelaan Station-strand.
Taxi Belgium.be.
U bent hier. Home Mobiliteit Openbaar vervoer Taxi. Taxi's' worden voornamelijk uitgebaat door privébedrijven maar er gelden algemene regels voor taxi's. Taxibedrijven moeten zich bijvoorbeeld aan de wettelijk opgelegde maximumtarieven houden. De gewesten zijn bevoegd voor het vervoer per taxi.

Contacteer ons