tour and taxis

Resultaten voor tour and taxis

Tour Taxis Brussels Special Venues BSV.
WHICH IS HOME TO CULTURAL EVENTS, SHOWS, FAIRS AND EXHIBITIONS. U bent er ongetwijfeld als eens geweest voor een evenement of een feestje, maar kunt u zich voorstellen dat deze plaats al meer dan honderd jaar oud is? De Sheds werden in 1903-1904 gebouwd volgens de plannen van architect Van Humbeek, op een totale oppervlakte van meer dan 17.410 m. Van op de aangrenzende kaaien, waar vroeger de treinen hun goederen konden laden en lossen, kunt u het verbazingwekkende zelfdragende metalen skelet bewonderen, een knap staaltje van techniek dat uniek is in de wereld. Dankzij het glas in het zaagdak wordt het daglicht mooi verspreid. In dit bouwkundig hoogstandje worden nu culturele evenementen, voorstellingen, beurzen en salons georganiseerd. Als u door de tunnel loopt die het Koninklijk Pakhuis en de Sheds met elkaar verbindt, ontdekt u een totaal ander aspect van Tour Taxis.
Unieke locatie in Brussel Tour Taxis Eventonline.
Tour Taxis is een unieke locatie met een uitzonderlijke architectuur in het hart van onze Belgische hoofdstad. Hier vindt u de meest uiteenlopende huurders, explosieve spektakels, verschillende handelszaken, restaurants voor fijnproevers, diensten en een stadsproject dat veelbelovend is voor de hele wijk.
Brussel-Noord station Tour Taxis Wandelroute RouteYou.
Brussel-Noord station Tour Taxis. RouteYou AJ Slimweg Routes Brussel-Noord station Tour Taxis. Niet geverifieerd 1.17 km. 5373 keer bekeken Publiek. Toevoegen aan favorieten. Voorstellen als Aanrader. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser.
De 10 beste restaurants in de buurt van Tour and Taxis.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Tour and Taxis, Brussel. Restaurants in Brussel. Restaurants in de buurt van Tour and Taxis. Restaurants in de buurt van Tour and Taxis. Avenue du Port 86c, Brussel 1000, België. Lees beoordelingen van Tour and Taxis.
Thurn en Taxis Brussel Wikipedia.
De naam is afgeleid van het Italiaans-Duitse adellijk geslacht Thurn und Taxis, dat zijn naam in het Frans vertaalde als Tour et Taxis. In het Nederlands heeft men het over Thurn en Taxis of ook Thurn en Tassis. Richard Kerremans, Thurn en Taxis, Brussel, stad van kunst en geschiendenis 55, Brussel Stedenbouw en Erfgoed, GOB, Brussel, 2017.
Tour Taxis Vergaderen Congres/Congres/Feest.
Al meer dan 5 jaar is de site van Tour Taxis een referentie voor alle evenementen in Brussel. De Sheds, één van de bekendste gebouwen op de site, werd gebouwd in het begin van de. Toevoegen aan favorieten. Vraag een offerte aan voor deze locatie!
Nieuwe straatnamen Tour Taxis Stad Brussel.
Nieuwe straatnamen Tour Taxis. Nieuwe straatnamen Tour Taxis. De site van Tour Taxis ondergaat de komende jaren een belangrijke metamorfose. Het wordt een nieuwe woonwijk met aandacht voor vrije tijd in het centrum van Brussel. Van 11 tot 25 juni 2018 kon iedereen de nieuwe straatnamen online voorstellen.
Tour Taxis Brussel Brussel Out.be.
Tour Taxis Brussel. MoOD exhibitors are producers bringing upholstery, window and wall coverings for the residential and contract market. We will also bring in new technologies that reveal the future of textiles. Think of LED, digital printing, E-embroidery, conductive inks, Indigo Brussels exhibitors are home surface designers.
La Fabbrica, urban brasserie midden in Tour Taxis in Brussel.
La" Fabbrica, urban brasserie midden in Tour Taxis." Midden in het Koninklijk Pakhuis van Tour Taxis ontvangt La Fabbrica u in een uniek kader in hartje Brussel, s middags voor een lunch, op zondag voor een familiebrunch en s avonds voor al uw evenementen.
Tour Taxis bral.brussels.
Le BRAL, mouvement urbain pour Bruxelles, demande que le nouvel immeuble de bureaux destiné à la Communauté flamande ne bénéficie daucun permis aussi longtemps que la principale zone dhabitat du site de Tour Taxis ne sera pas dotée dun plan cohérent TT.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons