tour en taxis brussel

Zoeken naar tour en taxis brussel

Tour Taxis Bruss.
A GENUINE MASTERPIECE OF CIVIL ENGINEERING. WHICH IS HOME TO CULTURAL EVENTS, SHOWS, FAIRS AND EXHIBITIONS. U bent er ongetwijfeld als eens geweest voor een evenement of een feestje, maar kunt u zich voorstellen dat deze plaats al meer dan honderd jaar oud is? De Sheds werden in 1903-1904 gebouwd volgens de plannen van architect Van Humbeek, op een totale oppervlakte van meer dan 17.410 m. Van op de aangrenzende kaaien, waar vroeger de treinen hun goederen konden laden en lossen, kunt u het verbazingwekkende zelfdragende metalen skelet bewonderen, een knap staaltje van techniek dat uniek is in de wereld. Dankzij het glas in het zaagdak wordt het daglicht mooi verspreid. In dit bouwkundig hoogstandje worden nu culturele evenementen, voorstellingen, beurzen en salons georganiseerd. Als u door de tunnel loopt die het Koninklijk Pakhuis en de Sheds met elkaar verbindt, ontdekt u een totaal ander aspect van Tour Taxis.
Tour taxis Trovit.
Hoeveel is uw huis waard? Trovit Tour taxis. Je zoekopdracht: Tour taxis. 1-25 van de 123 gevonden koopwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email tour taxis. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.
Parking Tour en Taxis BePark Uw parkeeroplossing.
Foto 2 / 6 Parking Tour en Taxis. Foto 3 / 6 Parking Tour en Taxis. Foto 4 / 6 Parking Tour en Taxis. Foto 5 / 6 Parking Tour en Taxis. Foto 6 / 6 Parking Tour en Taxis.
Art Brussels.
Tour Taxis, Brussel. NL EN FR. img src'//media/Images/Fairs/ArtBrusselsNG/Home' Page/Carrousel/General view.jpgas1amph527ampw1600amplanl; /. Bezoek Art Brussels. img src'//media/Images/Fairs/ArtBrusselsNG/Home' Page/Carrousel/Henk Visch.jpgas1amph527ampw1600amplanl; /. img src'//media/Images/Fairs/ArtBrusselsNG/Home' Page/Carrousel/ART18 Outside fair.jpgas1amph527ampw1600amplanl; /. Bezoek de beurs virtueel. Art Brussels Brussels Gallery Weekend. Art Brussels is delighted to support for the fourth year the Brussels Gallery Weekend as a preferred partner.
Kantoor te huur in Tour Taxis Brussel Aximas.com.
De World Press Photo, de tentoonstelling Dit is onze geschiedenis en de Daniel Ost Days zijn slechts enkele voorbeelden van de prestigieuze evenementen die u hier kunt bezoeken. Ontdek de wereld van Tour Taxis en beleef een unieke en multifunctionele stedelijke ervaring.
Tour en Taxis De Standaard.
Bij een werf op de site van Tour en Taxis in Brussel zijn maandag resten aangetroffen van een Romeinse aanlegkade aan een oude arm van de Zenne. De vondst dateert uit de tweede of derd. Archeologie, Brussel, Tour en Taxis.
Parckfarm Une ferme sociable à Tour et Taxis!
Vous lavez peut être vu grâce aux affiches rouges affichées un peu partout aux abords du parc Tour et Taxis, les projets nés dans la dynamique de Parckdesign 2014 four à pain, table de paysage, poulailler et la serre sont actuellement soumis à enquête publique afin dobtenir la permission de continuer dexister. En quoi consiste lenquête publique.
Meubelwinkel in Brussel, Tour Taxis Alterego Design.
De winkel is sinds 2009 geopend in het winkelcentrum van Entrepôt Royal, in het hart van de hoofdstad op de plaats van Tour Taxis, langs het kanaal van Brussel en niet ver van het centrum. Deze showroom ligt dicht bij de oude haven, op slechts 5 minuten van het Grote plein van Brussel.
VeggieWorld Brussels VeggieWorld.
Duur: 17/11/2018 18/11/2018. Locatie: Tour Taxis. Van harte welkom op VeggieWorld in Brussel! Na het overweldigend succes van 2017, keert VeggieWorld in 2018 terug naar Brussel op 17 en 18 november. Deze keer nog groter! De beurs is 100 % plantaardig en we verwachten meer dan 5000 mensen die meer willen weten over een plantaardige levensstijl.
Tour Taxis Vief Brabant vzw.
Dankzij Project TT kreeg de site van Tour Taxis in 2001 een nieuw leven. Deze joint venture van drie vastgoedmaatschappijen wil van de site een nieuwe wijk in Brussel maken en startte met de renovatie, de ontwikkeling en het beheer van Tour Taxis.
Tour and Taxis Brussel 2020 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat Tripadvisor.
Geschikt voor een regenachtige dag. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2020. Tour and Taxis Beoordelingen, Brussel. Wat te doen in Brussel. Tour and Taxis. Tour and Taxis.

Contacteer ons