tour en taxis brussel

Zoeken naar tour en taxis brussel

Tour Taxis Brussel UiT in Vlaanderen.
Hier vindt u de meest uiteenlopende huurders, explosieve spektakels, verschillende handelszaken, restaurants voor fijnproevers, diensten en een stadsproject dat veelbelovend is voor de hele wijk. 86 1000 Brussel. Hoe geraak ik hier? Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Brussel Centraal, Brussel Luxemburg, Brussel Noord, Brussel Zuid. Van 2 juli 2018 tot 6 juli 2018. Tour Taxis Brussel.
Caves de Tour Taxis, Brussel Ticketmaster 100% Betrouwbare Ticket en Evenement Informatie.
Caves de Tour Taxis. Caves de Tour Taxis. Avenue du Port Havenlaan 86C 1000 Brussel België. 2 Evenementen voor Caves de Tour Taxis 2 Evenementen. Resultaten filteren Artiesten. 14 apr 2018 za. Real Bodies: The Exhibition. 15 apr 2018 zo.
La Fabbrica, urban brasserie midden in Tour Taxis in Brussel.
La" Fabbrica, urban brasserie midden in Tour Taxis." Midden in het Koninklijk Pakhuis van Tour Taxis ontvangt La Fabbrica u in een uniek kader in hartje Brussel, s middags voor een lunch, op zondag voor een familiebrunch en s avonds voor al uw evenementen.
Bereikbaarheid.
Bekijk Tour Taxis op een grotere map. Info Tour Taxis. Avenue du Port 86c. Bruxelles Brussel Brussels. Tel: 32 2 426 12 22. Project TT S.A. BE 0476 392 437. TT Koninklijk Pakhuis S.A. BE 0863 090 162. TT Openbaar Pakhuis S.A.
Tour Taxis.
Uw verblijf boeken in Brussel. My Resto Admin. Copyright c 2014 Tour Taxis. Web development door COM2B Networks, Google optimalisatie door i.SEO België. NIEUWE TOEGANG TOT DE SITE VAN TOUR TAXIS. Naar aanleiding van de start van de bouw van het kantoorgebouw de Meander is de toegang tot de site gewijzigd.
Tour Taxis Brussel Brussel Out.be.
De tentoonstelling is geënt op anatomische, culturele en gevoelsgeladen verhalen en geeft ons een heel andere kijk op dat raadselachtige organisme dat we allemaal delen, het menselijk lichaam. 15 DEC 2017 15 APR Real Bodies: The Exhibition. Tour Taxis Brussel.
Thurn en Taxis Brussel Wikipedia.
5 Ter hoogte van Thurn Taxis, aan de overzijde van het kanaal, bevindt zich de Akenkaai, die zich uitstrekt tussen het Kaaitheater Sainctelette Plein en de Up-site Terrassen met Toren Redersplein en in de zomer bekend is voor Brussel Bad. De naam is afgeleid van het oud adellijk geslacht Thurn und Taxis, wat door de Franstaligen verbasterd werd tot Tour et Taxis en in het Nederlands werd vertaald als Thurn en Taxis.
Brussel-Noord station Tour Taxis Wandelroute RouteYou.
Deze site gebruikt cookies om je gebruikerservaring en de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie Verbergen. Brussel-Noord station Tour Taxis. RouteYou AJ Slimweg Routes Brussel-Noord station Tour Taxis.
Tour Taxis.
TourTaxis biedt u de mogelijkheid om het industrieel patrimonium van de site te ontdekken aan de hand van een App met audio-guide en fotos. U kunt de App gratis downloaden op: www.tt-app.be. Tour Taxis Havenlaan, 86c 1000 Brussel. Aanraken om te activeren.

Contacteer ons