tour en taxis brussel

Meer resultaten voor tour en taxis brussel

Tour Taxis beurshal Brussel Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
In het warme hart van Brussel, wacht u een plek waar een overrompelende architectuur levende geschiedenis vormt. De Sheds van Tour Taxis zijn meer dan een expositieruimte. Ga binnen en ontdek een ruimte van meer dan 17.000m, die in het begin van de 19de eeuw werd gebruikt voor transitogoederen en die nu sinds zes jaar dé plaats voor evenementen in Brussel.
Babbel op Tour Taxis Huis van het Nederlands Brussel.
Babbel op Tour Taxis. Willen je cursisten graag Nederlands oefenen met nen echte Vlaming? Ga met je klas op stap naar Tour Taxis. Een twintigtal Vlaamse ambtenaren staat klaar om met je cursisten te praten. Zij willen graag Brussel en Brusselaars leren kennen, je cursisten willen Nederlands oefenen.
Nieuwe straatnamen Tour Taxis Stad Brussel.
De site van Tour Taxis ondergaat de komende jaren een belangrijke metamorfose. Het wordt een nieuwe woonwijk met aandacht voor vrije tijd in het centrum van Brussel. Van 11 tot 25 juni 2018 kon iedereen de nieuwe straatnamen online voorstellen. Deze nieuwe namen zijn nu bekend. 837 Belgen namen deel aan de wedstrijd en samen dienden ze 1397 straatnaamvoorstellen in via de website Tour Taxis.
Tour Taxis krijgt eigen treinstation Brussel Regio HLN.
Daarnaast zal eind dit jaar ook het station Mouterij, tussen Etterbeek en Brussel-Luxemburg, en een station aan de site Tour Taxis in gebruik genomen worden. Het voorgestelde voorstedelijke spooraanbod maakt deel uit van het Gewestelijk Expresnet GEN, een samenwerkingsverband tussen de openbaarvervoermaatschappijen NMBS, MIVB, TEC en De Lijn in een straal van 30 kilometer rond Brussel.
Unieke locatie in Brussel Tour Taxis Eventonline.
Unieke locatie in Brussel Tour Taxis. Meer info op de website Vraag een voorstel of offerte aan Toon alle foto's.' Tour Taxis is een unieke locatie met een uitzonderlijke architectuur in het hart van onze Belgische hoofdstad. Hier vindt u de meest uiteenlopende huurders, explosieve spektakels, verschillende handelszaken, restaurants voor fijnproevers, diensten en een stadsproject dat veelbelovend is voor de hele wijk.
Kantoor te huur in Tour Taxis Brussel Aximas.
Uw pand aanbieden. Kantoor te huur in Tour Taxis Brussel. U laat uw auto achter op de bewaakte privéparking en kunt al een eerste blik werpen op het Koninklijk Pakhuis wat de blikvanger is langs het Kanaal. Dit voormalige handelspand werd gebouwd in het begin van de 20ste eeuw en gerenoveerd in 2001.
Tour Taxis Brussels Special Venues BSV.
Als u door de tunnel loopt die het Koninklijk Pakhuis en de Sheds met elkaar verbindt, ontdekt u een totaal ander aspect van Tour Taxis. STIJL VAN DE LOCATIE: industrieel. Tour Taxis Flyer. Tour Taxis Video. Havenlaan/Avenue du Port 86c B-1000 Brussels.
Les Sheds Tour Taxis Visit Brussels.
In 2013, Tour Taxis welcomed more than 500000, visitors.Are you ready to make your exhibition into a more fabulous and unforgettable event? Oppervlakte Hoogte Theater School Cocktail Banket Tolken. Shed 1 1 bis. Shed 3 3 bis. Shed 2 2 bis. Shed 4 4 bis. Oppervlakte voet Oppervlakte meter Hoogte Deuren. Havenlaan 86 c 1000 Brussel. 32 2 420 60 69. Ecodynamische onderneming 2. Brussels Special Venues. Eén keer klikken om te openen. In de buurt. De populairste attractie van Brussel is het Atomium, dat. Dolce La Hulpe Brussels. Dit ultramoderne hotel biedt een verfijnde sfeer en een m.
Tour Taxis Brussel architectura.be.
architectuur beurzen/evenementen exterieur interieur materialen technieken typologie varia. ARCHITECT STUDIEBUREAU OPDRACHTGEVER LEVERANCIERS EN FABRIKANTEN ORGANISATIE. Vacatures Zoek een job. Doorzoek volledige site. Tour Taxis Brussel. REF: 20678 2006. Tour Taxis Brussel. Bekijk locatie op kaart. BUITENSCHRIJNWERK EN ZONWERING. Saint Gobain Glass.
Tour Taxis Brussel www.tento.be.
Deze joint venture van drie vastgoedmaatschappijen wil van de site een nieuwe wijk in Brussel maken en startte met de renovatie, de ontwikkeling en het beheer van Tour Taxis. Tour Taxis is een unieke locatie met een uitzonderlijke architectuur in het hart van onze Belgische hoofdstad.
Tour Taxis bral.brussels.
Thurn" Taxis: geen vergunning zonder coherent plan." BRAL, stadsbeweging voor Brussel, vraagt om geen vergunning af te geven voor het nieuwe kantoorgebouw voor de Vlaamse Gemeenschap, zolang er geen coherent plan is voor de belangrijkste woonzone op de site ThurnTaxis TT. De samenhang in de planning van deze cruciale zone is vandaag zoek. Dat zeggen ook verschillende gewestelijke diensten, aldus BRAL, die het dossier van TT al sinds eind jaren 90 van dichtbij opvolgt. Tour Taxis: toujours pas de grand parc urbain en vue.

Contacteer ons