tour en taxis

Meer resultaten voor tour en taxis

Thurn en Taxis Brussel Wikipedia.
5 Ter hoogte van Thurn Taxis, aan de overzijde van het kanaal, bevindt zich de Akenkaai, die zich uitstrekt tussen het Kaaitheater Sainctelette Plein en de Up-site Terrassen met Toren Redersplein en in de zomer bekend is voor Brussel Bad. De naam is afgeleid van het oud adellijk geslacht Thurn und Taxis, wat door de Franstaligen verbasterd werd tot Tour et Taxis en in het Nederlands werd vertaald als Thurn en Taxis.
Caves de Tour Taxis, Brussel Ticketmaster 100% Betrouwbare Ticket en Evenement Informatie.
Caves de Tour Taxis. Caves de Tour Taxis. Avenue du Port Havenlaan 86C 1000 Brussel België. 2 Evenementen voor Caves de Tour Taxis 2 Evenementen. Resultaten filteren Artiesten. 14 apr 2018 za. Real Bodies: The Exhibition. 15 apr 2018 zo.
Tour Taxis Brussel UiT in Vlaanderen.
Locatie Polyvalente zaal of expohal. Tour Taxis is een unieke locatie met een uitzonderlijke architectuur in het hart van onze Belgische hoofdstad. Hier vindt u de meest uiteenlopende huurders, explosieve spektakels, verschillende handelszaken, restaurants voor fijnproevers, diensten en een stadsproject dat veelbelovend is voor de hele wijk.
Bereikbaarheid.
NIEUWE TOEGANG TOT DE SITE VAN TOUR TAXIS. Naar aanleiding van de start van de bouw van het kantoorgebouw de Meander is de toegang tot de site gewijzigd. Download hier het nieuwe toegangsplan. NOUVEL ACCÈS AU SITE DE TOUR TAXIS.
Tour Taxis.
NIEUWE TOEGANG TOT DE SITE VAN TOUR TAXIS. Naar aanleiding van de start van de bouw van het kantoorgebouw de Meander is de toegang tot de site gewijzigd. Download hier het nieuwe toegangsplan. NOUVEL ACCÈS AU SITE DE TOUR TAXIS.
Tour Taxis Brussel Brussel Out.be.
De tentoonstelling is geënt op anatomische, culturele en gevoelsgeladen verhalen en geeft ons een heel andere kijk op dat raadselachtige organisme dat we allemaal delen, het menselijk lichaam. 15 DEC 2017 15 APR Real Bodies: The Exhibition. Tour Taxis Brussel.
Real bodies.
2018 tot 22 apr. Auditorium du Conservatoire royal de Bruxelles Brussel. van 4 mei 2018 tot 26 mei 2018. Verschillende locaties in Brussel Brussel. Musea en Kunstencentra. van 19 apr. 2018 tot 22 apr. Tour Taxis Brussel. STAR WARS Identities: The Exhibition.
Brussel-Noord station Tour Taxis Wandelroute RouteYou.
Deze site gebruikt cookies om je gebruikerservaring en de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie Verbergen. Brussel-Noord station Tour Taxis. RouteYou AJ Slimweg Routes Brussel-Noord station Tour Taxis.
Tour Taxis.
Lessen, stages en workshops. Het voormalige logistieke platform van Tour Taxis uit de vroege jaren van de 20e eeuw bestaat uit gebouwen met hoge architectonische kwaliteit: het Koninklijk Pakhuis, de Sheds, het Hôtel des Douanes, het Hôtel de la Poste en de Gare Maritime zijn stuk voor stuk erfgoedparels.

Contacteer ons