tour en taxis

Resultaten voor tour en taxis

TOUR TAXIS proj Vincent Callebaut.
La volonté est dagir comme des prospectivistes pour propulser Tour Taxis vers le 21ème siècle en termes dusages, davancées technologiques, dinnovation sociale et de principes constructifs durables. En effet, larchitecture est capable aujourdhui de mettre en uvre le concept de Solidarité Energétique entre un patrimoine industriel dans ce cas allié à un projet contemporain.
Tour en Taxis De Standaard.
Bij een werf op de site van Tour en Taxis in Brussel zijn maandag resten aangetroffen van een Romeinse aanlegkade aan een oude arm van de Zenne. De vondst dateert uit de tweede of derd. Archeologie, Brussel, Tour en Taxis.
Babbel op Tour Taxis Huis van het Nederlands Brussel.
Babbel op Tour Taxis. Willen je cursisten graag Nederlands oefenen met nen echte Vlaming? Ga met je klas op stap naar Tour Taxis. Een twintigtal Vlaamse ambtenaren staat klaar om met je cursisten te praten. Zij willen graag Brussel en Brusselaars leren kennen, je cursisten willen Nederlands oefenen.
Projecten Thurn Taxis Dewaele.
Het zal de komende jaren hard gaan met de ontwikkeling van de site Thurn Taxis beter gekend als Tour Taxis. Na jarenlang overleg met de betrokken overheden, heeft de eigenaar Extensa sinds kort zijn Bijzonder Bestemmingsplan waarmee de ontwikkeling van vele nieuwe projecten kan starten. Peter De Durpel, COO van Extensa, gidst ons doorheen de plannen. Het gonst reeds enige tijd van nieuwe bedrijvigheid op de site, waar de jongste jaren al omvangrijke werven lopen. Eind 2014 opende Leefmilieu Brussel, de overheidsdienst voor milieu en energie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, zijn nieuwe kantoren op de site.
Tour Taxis Vief Brabant vzw.
Uiteindelijk werd de site van Tour Taxis te koop gesteld. Dankzij Project TT kreeg de site van Tour Taxis in 2001 een nieuw leven. Deze joint venture van drie vastgoedmaatschappijen wil van de site een nieuwe wijk in Brussel maken en startte met de renovatie, de ontwikkeling en het beheer van Tour Taxis.
Tour Taxis bral.brussels.
Groen licht voor slecht BBP Tour Taxis. Op 20/4 keurde het Gewest het BBP voor Tour Taxis goed. Het plan komt niet tegemoet aan de prangende noden van de Kanaalzone, het dreigt een exclusief eiland te creëren en garandeert een verkeersinfarct.
Bereikbaarheid Herman Teirlinck Vlaanderen Intern. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
De dienstverlening start om 5.30u en eindigt om 22u. Uurrooster shuttlebus klik op het icoontje van de bus links en op de titel dienstregeling rechts bovenaan voor het uurrooster. Volg de bus met de app. Met de Tour Taxis App kan je volgen waar de bussen staan en hoe laat ze zullen aankomen.
Bereikbaarheid Bel Brussels.
Het BEL ligt op het terrein van Thurn Taxis.: Voor de organisatie van een duurzaam en milieuvriendelijk evenement, in lijn met uw keuze voor het BEL, raden wij aan het stappen, fietsen en het openbaar vervoer aan te bevelen. U kan deze bereikbaarheidsfiche downloaden hier en versturen naar de deelnemers van uw evenement.
Biomarkt Tanneurs fuseert met BE O en opent bij Tour Taxis RetailDetail.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Biomarkt Tanneurs fuseert met BE O en opent bij Tour Taxis. Published in Food on 08-05-2019. De biomarkt aan de Marché des Tanneurs in de Brusselse Marollen, Terrabio, opent achter Tour Taxis een nieuwe vestiging.
Parckfarm Une ferme sociable à Tour et Taxis!
Vous lavez peut être vu grâce aux affiches rouges affichées un peu partout aux abords du parc Tour et Taxis, les projets nés dans la dynamique de Parckdesign 2014 four à pain, table de paysage, poulailler et la serre sont actuellement soumis à enquête publique afin dobtenir la permission de continuer dexister. En quoi consiste lenquête publique.
Brussels Design Market.
Shed 3 and 4 of Tour Taxis. Avenue du Port, 86c 1000 Brussels. ACCESS PUBLIC TRANSPORT. Gare du Nord, Gare de Tour Taxis: www.sncb.be. STIB MIVB METRO, TRAM, BUS. Bus: Line 14 15 Stop Tour Taxis. Line 57, 88 Stop Armateurs / reders.

Contacteer ons