tour en taxis

Meer resultaten voor tour en taxis

TOUR TAXIS proj Vincent Callebaut.
La volonté est dagir comme des prospectivistes pour propulser Tour Taxis vers le 21ème siècle en termes dusages, davancées technologiques, dinnovation sociale et de principes constructifs durables. En effet, larchitecture est capable aujourdhui de mettre en uvre le concept de Solidarité Energétique entre un patrimoine industriel dans ce cas allié à un projet contemporain.
Tour en Taxis De Standaard.
Bij een werf op de site van Tour en Taxis in Brussel zijn maandag resten aangetroffen van een Romeinse aanlegkade aan een oude arm van de Zenne. De vondst dateert uit de tweede of derd. Archeologie, Brussel, Tour en Taxis.
Babbel op Tour Taxis Huis van het Nederlands Brussel.
Babbel op Tour Taxis. Willen je cursisten graag Nederlands oefenen met nen echte Vlaming? Ga met je klas op stap naar Tour Taxis. Een twintigtal Vlaamse ambtenaren staat klaar om met je cursisten te praten. Zij willen graag Brussel en Brusselaars leren kennen, je cursisten willen Nederlands oefenen.
Projecten Thurn Taxis Dewaele.
Het zal de komende jaren hard gaan met de ontwikkeling van de site Thurn Taxis beter gekend als Tour Taxis. Na jarenlang overleg met de betrokken overheden, heeft de eigenaar Extensa sinds kort zijn Bijzonder Bestemmingsplan waarmee de ontwikkeling van vele nieuwe projecten kan starten. Peter De Durpel, COO van Extensa, gidst ons doorheen de plannen. Het gonst reeds enige tijd van nieuwe bedrijvigheid op de site, waar de jongste jaren al omvangrijke werven lopen. Eind 2014 opende Leefmilieu Brussel, de overheidsdienst voor milieu en energie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, zijn nieuwe kantoren op de site.
Tour en Taxis De Standaard.
Bij een werf op de site van Tour en Taxis in Brussel zijn maandag resten aangetroffen van een Romeinse aanlegkade aan een oude arm van de Zenne. De vondst dateert uit de tweede of derd. Archeologie, Brussel, Tour en Taxis.
BoerenMarché: 3 mei lancering wekelijkse boerenmarkt op Tour Taxis! Steunpunt Korte Keten.
Op 3 mei 2019 gaat de eerste BoerenMarché van start op de site van Tour Taxis 12-19u. De Brusselaars kunnen er vanaf dan elke vrijdag terecht voor een breed gamma seizoensgroenten en fruit, hoevezuivel, brood, honing en ambachtelijke producten op basis van lokale ingrediënten.
Biomarkt Tanneurs fuseert met BE O en opent bij Tour Taxis RetailDetail.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Biomarkt Tanneurs fuseert met BE O en opent bij Tour Taxis. Published in Food on 08-05-2019. De biomarkt aan de Marché des Tanneurs in de Brusselse Marollen, Terrabio, opent achter Tour Taxis een nieuwe vestiging.
Bereikbaarheid Bel Brussels.
Het BEL ligt op het terrein van Thurn Taxis.: Voor de organisatie van een duurzaam en milieuvriendelijk evenement, in lijn met uw keuze voor het BEL, raden wij aan het stappen, fietsen en het openbaar vervoer aan te bevelen. U kan deze bereikbaarheidsfiche downloaden hier en versturen naar de deelnemers van uw evenement.
Tour Taxis Vergaderen/Feest/Trouwen/Congres.
Tour Taxis bevindt zich in het hart van Brussel en is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Daglicht Carre School Theatre Cabaret Receptie Diner Feest. Shed 1 Ja. Shed 2 Ja. Shed 3 Ja. Shed 4 Ja.
Parckfarm Une ferme sociable à Tour et Taxis!
Vous lavez peut être vu grâce aux affiches rouges affichées un peu partout aux abords du parc Tour et Taxis, les projets nés dans la dynamique de Parckdesign 2014 four à pain, table de paysage, poulailler et la serre sont actuellement soumis à enquête publique afin dobtenir la permission de continuer dexister. En quoi consiste lenquête publique.
Brussels Design Market.
Shed 3 and 4 of Tour Taxis. Avenue du Port, 86c 1000 Brussels. ACCESS PUBLIC TRANSPORT. Gare du Nord, Gare de Tour Taxis: www.sncb.be. STIB MIVB METRO, TRAM, BUS. Bus: Line 14 15 Stop Tour Taxis. Line 57, 88 Stop Armateurs / reders.

Contacteer ons