yoga gent

Meer resultaten voor yoga gent

Yoga on Call Dok Noord Gent.
Yoga on Call is een laagdrempelige yogastudio met twee zalen in hartje Gent YOC Zuid én een zaal aan de rand van Gent YOC Noord, goed voor zo'n' 65 yogalessen per week! We beseffen maar al te goed dat het leven vandaag de dag nogal druk en hectisch kan zijn.
Home thipyoga.be.
De studio is gelegen in de Komijnstraat 1 in Gent net voorbij parking Ramen. Je kan er degusteren van een gevarieerd yogamenu ongeacht of je reeds ervaren bent of alles nog moet ontdekken. Thip Yoga brengt je terug bij jezelf, de plek waar alles goed is.
Yoga Centrum Eric Gomes Gent Home.
hot yoga gent.:
Lessenrooster Yoga on Call Yoga in Gent.
Onze meer intieme ruimte op de eerste verdieping is volledig uitgerust voor de beoefening van Iyengar Yoga. Met touwen aan de muren, blokken, dekens, riemen, bolsters en stoelen is alles aanwezig voor een optimale beleving van deze specifieke vorm van Yoga. Onze studio aan de rand van Gent, op de site van Dok Noord, bestaat uit één volwaardige zaal, DOK.:
Home Pagina Yoga-on-Call in Gent Yoga on Call Yoga in Gent.
Yoga on Call is een laagdrempelige yogastudio in met een locatie in het hart YOC Zuid én en een locatie aan de rand van Gent YOC Noord. We beseffen maar al te goed dat het leven vandaag de dag nogal druk en hectisch kan zijn.
Visie Soulpath Home Yoga Meditatie Healing.
Samen met Bhakti Yoga Gent was ik meerdere malen te gast in Soulpath. Een oase van rust en spiritualiteit. Ik wou je nog even bedanken voor het fijne weekend. Ik heb er erg veel aan gehad, veel van bijgeleerd dat nu nog even tijd nodig heeft om te bezinken en het was fijn om zo zorgzaam door iemand omringd te worden.
Yoga Gent: gratis yoga lessen te Gent.
Yoga classes in english. Leela Yoga Gent offers free yoga classes both in english as in dutch see the yoga classes agenda. The english classes both aim at foreign students as at local students the english used is not of the academic type and accessible also for people with another mothertongue.
Yoga in Gent, Bedrijfsyoga en yoga aan Huis Yoga in Gent en voor Bedrijven.
Join us for energizing, flowing yoga classes, deep relaxation, happiness and health. At our yoga and massage center in Gent, at your home, during an event or in your company. Keeping it simple, high energy and inspiring is our goal.
Yoga in Gent Pilates in Gent Wellness in Gent Home Shambho.
Shambho is een Body Mind centrum in Gent waar wij, door middel van lessen in beweging en relaxatie zoals yoga en pilates, je helpen om.: de negatieve gevolgen van stress te verminderen. je lichaam en geest in evenwicht te brengen.

Contacteer ons