yoga spirit leiden

Meer resultaten voor yoga spirit leiden

Yoga lessen in Hollands Kroon Yoga Spirit.
Er is altijd een les die bij je past! Everybody is welcome at Yoga Spirit! In Leiden is de studio over genomen door Mirja en heet nu Mare Yoga. In oktober 2017 is Yoga Spirit in Leiden overgenomen en heet nu Mare Yoga.
Yoga Spirit www.yogascholen.com.
Yoga Spirit verzorgt dagelijks verschillende soorten yoga en pilateslessen in de kleine, sfeervolle yogastudio aan de Stille Mare 11 in het centrum van Leiden, met een prachtig uitzicht over de stad. Om er achter te komen of yoga les bij Yoga Spirit iets voor u is kunt u voor 10 euro een proefles nemen.
Yoga Spirit Leiden ProYoga.
Yoga Spirit Leiden. Een sfeervolle, lichte yogastudio, midden in het centrum, op de Stille Mare 11, met een prachtig uitzicht over de grachten van Leiden. Een plek waar je zeven dagen per week yoga en pilateslessen kunt volgen, het grootste lesaanbod in Leiden.
Rudo lammers Zwemtocht Den Helder Texel.
Patrick en Linda Moerings, Leden van Yoga Spirit, Marjon Zwirs, Nelleke Vertegaal, Nina Vels, Marlie Swerts, Eelco Gerritsen, Geetje Fietje Fierst van Wijnandsbergen, Simone van Rijswijk, Conny Gino Tibboel, Joyce en Ton, alle deelnemers van de AEROBIC WORKOUT 1 JUNI, Jacquline JansonHotel/Pension, van Ewijcksluis, Tessa Scholte, Dorpsgenoten van Van Ewijcksluis, Bezoekers Beeld in Tuin/ Wieringer tuin ronde, Regina Faber, Tennis Vereniging Anna Paulowna, Marleen Overbeeke, YOGA SPECIALS, Nico de Wit, De Polder RĂ©sidence/Hoeve, Marilique Schoone, Ellens Hairshop, Saskia Frambach, Els van Miltenburg, Sylvia van Ravesteijn, Manuel Isings, Monique Pranger, Jeroen de Nooijer, Rob Dekkers, De buurtjes Hemmes/Kuiper.,
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons