tour & taxis

Op zoek naar tour & taxis?

Gourmet Invent Tour Taxis Gourmet Invent.
Tour Taxis is een unieke locatie met een uitzonderlijke architectuur in het hart van onze Belgische hoofdstad. Hier vindt u de meest uiteenlopende huurders, explosieve spektakels, verschillende handelszaken, restaurants voor fijnproevers, diensten en een stadsproject dat veelbelovend is voor de hele wijk.
Contact Mediafin.
Op de site van Tour Taxis kan u ondergronds parkeren. Vanuit het station Brussel-Noord rijdt een gratis shuttleservice naar Tour Taxis. De kantoren van Mediafin bevinden zich op de 3de verdieping. Meld u aan in de centrale hal bij de receptie.
TOUR TAXIS proj Vincent Callebaut.
Face au fronton nord de la Gare Maritime, le projet porte également sur lécoconception de trois forêts verticales résidentielles de 85 000 M et sur le développement dun vaste étang bordé dune piscine naturelle biologique reliant le Parc de Tour Taxis au Canal de Bruxelles.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Hotels vlak bij Tour Taxis, Brussel Expedia.be.
Gebruik de kaart om hotels te zoeken in het gedeelte van Tour Taxis waaraan je de voorkeur geeft. gebruik de filters om hotels in een bepaald gebied van Tour Taxis te zien, selecteer een bepaald thema, merk of hotelklasse van basis 1 ster tot luxe hotels 5 sterren in Tour Taxis.
Tour Taxis BRUZZ.
Brussel-Stad is op zoek naar nieuwe straatnamen voor de al even nieuwe wijk die zal verrijzen op de site van Thurn Taxis. Iedereen die een idee heeft, kan dat nog tot 25 juni online indienen. Fruitbomen vullen het park van Tour Taxis.
IXINA Tour Taxis Keukens IXINA.
De raadgevers van IXINA Tour Taxis beloven u professioneel te begeleiden in uw zoektocht naar een nieuwe keuken, en dit op een eenvoudige en gezellige manier. We hopen u weldra te mogen verwelkomen in de IXINA winkel te Tour Taxis.
Les Sheds Tour Taxis Visit Brussels.
Toevoegen aan favorieten. For over 5 years, the site of Tour Taxis has been the reference point for all your events in Brussels. One of the famous buildings on the site, the Sheds, were built in the beginning of 20th century and were used for merchandise in transit coming from the Belgian colonies.
Contact opleidingen Syntra Brussel.
Zomervakantie 21 29 juli 2018. Kerstvakantie 22 dec 2018 1 jan 2019. B 14, 15: halte Thurn Taxis. M 2: halte Yser of Ribaucourt 5 min. Gratis Shuttledienst tussen Tour Taxis en het noordstation. T 4, 32: halte Kruispunt Stalle.
Woontour 6: fietstour Van de Noordwijk tot Tour Taxis Wonen in Brussel.
We nemen u mee door de buurten langs het noordelijk deel van het kanaal. Van wolkenkrabbers en hoogbouw in de Noordwijk, langs de statige boulevards rond het De Brouckèreplein en de KVS, tot de wijken rond de groene site van Tour Taxis.
Tour Taxis Brussel.
Onderwerp van de wedstrijd was de eerste nieuwbouw op de historische site Tour en Taxis langs het kanaal te Brussel. Een masterplan voor 50.000 m2 kantoren, hotel en retail werd uitgewerkt naast het Koninklijke Pakhuis. Voor Leefmilieu Brussel werd een kantoorgebouw van 16.000 m2 in detail uitgewerkt, rekening houdend met de strenge eisen op vlak van duurzaamheid.

Contacteer ons