tour & taxis

Meer resultaten voor tour & taxis

Tour Taxis campus-detail SBM.
Eén van de voordelen van Lean is dat je alles zichtbaar kan maken, zodat iedereen dezelfde realiteit ziet. 27.338 cursisten geven onze docenten consultants een sterk rapport met 9/10. SBM is een dynamische werkgever die steeds op zoek is naar hands-on collegas m/v met de juiste kennis, ervaring en skills.
Nieuwe straatnamen Tour Taxis Stad Brussel.
Het wordt een nieuwe woonwijk met aandacht voor vrije tijd in het centrum van Brussel. Van 11 tot 25 juni 2018 kon iedereen de nieuwe straatnamen online voorstellen. Deze nieuwe namen zijn nu bekend. 837 Belgen namen deel aan de wedstrijd en samen dienden ze 1397 straatnaamvoorstellen in via de website Tour Taxis.
Projecten Thurn Taxis Dewaele.
Het zal de komende jaren hard gaan met de ontwikkeling van de site Thurn Taxis beter gekend als Tour Taxis. Na jarenlang overleg met de betrokken overheden, heeft de eigenaar Extensa sinds kort zijn Bijzonder Bestemmingsplan waarmee de ontwikkeling van vele nieuwe projecten kan starten.
Koninklijk Pakhuis Tour Taxis.
Havenlaan 86c, 1000 Brussel OPPERVLAKTE. 45 204 m BESCHRIJVING. Het Koninklijk Pakhuis, dat in 2000 volledig gerenoveerd werd tot een multifunctioneel en multi-tenant gebouw op 4 verdiepingen met op het gelijkvloers commerciële activiteiten en horeca, is een nichegebouw en de belevingshub van gans de Tour Taxis site.
Kantoor te huur in Tour Taxis Brussel Aximas.com.
De World Press Photo, de tentoonstelling Dit is onze geschiedenis en de Daniel Ost Days zijn slechts enkele voorbeelden van de prestigieuze evenementen die u hier kunt bezoeken. Ontdek de wereld van Tour Taxis en beleef een unieke en multifunctionele stedelijke ervaring.
Brussels Design Market.
Shed 3 and 4 of Tour Taxis. Avenue du Port, 86c 1000 Brussels. ACCESS PUBLIC TRANSPORT. Gare du Nord, Gare de Tour Taxis: www.sncb.be. STIB MIVB METRO, TRAM, BUS. Bus: Line 14 15 Stop Tour Taxis. Line 57, 88 Stop Armateurs / reders.
Contact opleidingen Syntra Brussel.
Zomervakantie 21 29 juli 2018. Kerstvakantie 22 dec 2018 1 jan 2019. B 14, 15: halte Thurn Taxis. M 2: halte Yser of Ribaucourt 5 min. Gratis Shuttledienst tussen Tour Taxis en het noordstation. T 4, 32: halte Kruispunt Stalle.
Contact Mediafin.
Op de site van Tour Taxis kan u ondergronds parkeren. Vanuit het station Brussel-Noord rijdt een gratis shuttleservice naar Tour Taxis. De kantoren van Mediafin bevinden zich op de 3de verdieping. Meld u aan in de centrale hal bij de receptie.
TOUR TAXIS proj Vincent Callebaut.
Face au fronton nord de la Gare Maritime, le projet porte également sur lécoconception de trois forêts verticales résidentielles de 85 000 M et sur le développement dun vaste étang bordé dune piscine naturelle biologique reliant le Parc de Tour Taxis au Canal de Bruxelles.
Tour Taxis Brussel UiT in Vlaanderen.
Overslaan en naar de inhoud gaan. UiT in Vlaanderen. Gebruik mijn huidige locatie. Meld je aan om Mijn" zoekopdrachten" te gebruiken. Voeg event toe. U bent hier.: Locatie Polyvalente zaal of expohal. Tour Taxis is een unieke locatie met een uitzonderlijke architectuur in het hart van onze Belgische hoofdstad. Hier vindt u de meest uiteenlopende huurders, explosieve spektakels, verschillende handelszaken, restaurants voor fijnproevers, diensten en een stadsproject dat veelbelovend is voor de hele wijk.
Hotels vlak bij Tour Taxis, Brussel Expedia.be.
Gebruik de kaart om hotels te zoeken in het gedeelte van Tour Taxis waaraan je de voorkeur geeft. gebruik de filters om hotels in een bepaald gebied van Tour Taxis te zien, selecteer een bepaald thema, merk of hotelklasse van basis 1 ster tot luxe hotels 5 sterren in Tour Taxis.

Contacteer ons