tour & taxis

Meer resultaten voor tour & taxis

Parckfarm Une ferme sociable à Tour et Taxis!
En 2018, Velt et le quartier ont planté un jeune verger dans le parc Tour Taxis près de Parckfarm. Dans ce Verger Partagé, Françoise De Smedt vous apprend à tailler. Rustiger tijd voor Parckfarm tot de winterslaap en de nieuwe seizoen 2020.
Tour Taxis Brussel UiT in Vlaanderen.
Locatie Polyvalente zaal of expohal. Tour Taxis is een unieke locatie met een uitzonderlijke architectuur in het hart van onze Belgische hoofdstad. Hier vindt u de meest uiteenlopende huurders, explosieve spektakels, verschillende handelszaken, restaurants voor fijnproevers, diensten en een stadsproject dat veelbelovend is voor de hele wijk. 86 1000 Brussel.
Tour Taxis Bruss.
A GENUINE MASTERPIECE OF CIVIL ENGINEERING. WHICH IS HOME TO CULTURAL EVENTS, SHOWS, FAIRS AND EXHIBITIONS. U bent er ongetwijfeld als eens geweest voor een evenement of een feestje, maar kunt u zich voorstellen dat deze plaats al meer dan honderd jaar oud is? De Sheds werden in 1903-1904 gebouwd volgens de plannen van architect Van Humbeek, op een totale oppervlakte van meer dan 17.410 m. Van op de aangrenzende kaaien, waar vroeger de treinen hun goederen konden laden en lossen, kunt u het verbazingwekkende zelfdragende metalen skelet bewonderen, een knap staaltje van techniek dat uniek is in de wereld. Dankzij het glas in het zaagdak wordt het daglicht mooi verspreid. In dit bouwkundig hoogstandje worden nu culturele evenementen, voorstellingen, beurzen en salons georganiseerd. Als u door de tunnel loopt die het Koninklijk Pakhuis en de Sheds met elkaar verbindt, ontdekt u een totaal ander aspect van Tour Taxis. STIJL VAN DE LOCATIE: industrieel. Tour Taxis Flyer. Tour Taxis Video. Havenlaan/Avenue du Port 86c B-1000 Brussels. VOEG TOE AAN VOORKEUR LIJST GESELECTEERD.
Tour Taxis VMA.
Tour Taxis, Havenlaan 86 C, 1000 Brussel. Tour Taxis, Havenlaan 86 C, 1000 Brussel. Flow Transfer International nv, Hamstraat 137, 1180 Brussel. Algemene Aannemingen Van Laere nv, Antwerpsesteenweg 320, 2070 Zwijndrecht. Hoog en laagspanning, Verlichting, Branddetectie, Camerabewaking, Toegangscontrole, Videofonie, Bidirectionele communicatie voor mindervaliden, Dieselgroep, Wegdekverwarming.
Hoe gaan naar Tour Taxis in Brussel via Bus of Trein Moovit. Info service alert.
Ontvang nu aanwijzingen. Routeaanwijzingen naar Tour Taxis Brussel met het openbaar vervoer. De volgende lijnen hebben routes die langs Tour Taxis komen. Bus: 14, 20, 212, 214, 57, 89. Trein: IC, S1, S10, S2, S3. Hoe gaan naar Tour Taxis via de Bus? Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.
Tour Taxis en BEL: Het nieuwe Brussel Building Office Buildings.
Slimme beglazing op Tour Taxis DivercityDivercity.
Halio International Gare Maritime, Extensa. Deel dit artikel.: Tags: AGC Glass, Gare maritime, Halio, slimme beglazing, Tour Taxis. Architectuur, Technologie Slimme beglazing op Tour Taxis. Binnenkort een overdekte stad in Tour Taxis. Het ongelooflijke project van Vincent Callebaut voor Tour.
Tour Taxis ETWIE.
De NMBS heeft beslist om de watertoren op de site van Tour Taxis in Brussel te verkopen. De watertoren werd gebouwd tussen 1902 en 1910, samen met een elektriciteitscentrale die in het begin van de 20ste eeuw de hele spoorwegsite van elektriciteit voorzag. Onroerend erfgoed watertoren Tour Taxis.
Beleef Tour Taxis met DriveNow!
Tour Taxis en DriveNow! Tour Taxis, een Urban Experience! Breng een bezoek aan Tour Taxis, die met zijn erfgoed, zijn event-locaties zijn park en zijn residentiële nieuwbouw, nieuwe dynamiek in Brussel brengt! Het Koninklijk Pakhuis, met zijn muren van baksteen en blauwsteen, verheft zich statig tegenover het Kanaal.
Tour et Taxis Beeodiversity.
U bent hier: Home Referenties Verwezenlijkingen Tour et Taxis. Een dak dat energie èn biodiversiteit produceert. De daken van Thurn Taxis produceren energie via de in groten getale geplaatste zonnepanelen en werken mee aan de i nstandhouding van de biodiversiteit dankzij twee bijenkolonies die zich er gevestigd hebben.
IXINA Tour Taxis Keukens IXINA.
De raadgevers van IXINA Tour Taxis beloven u professioneel te begeleiden in uw zoektocht naar een nieuwe keuken, en dit op een eenvoudige en gezellige manier. We hopen u weldra te mogen verwelkomen in de IXINA winkel te Tour Taxis.

Contacteer ons